De topbijeenkomst op 21 en 22 november 2017 in Bilbao was de afsluiting van de campagne 2016-2017 “Gezond werk, voor alle leeftijden” van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA). Met een recordaantal campagnepartners was deze campagne een groot succes.

Meer dan 350 deskundigen op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk, beleidsmakers en campagnepartners kwamen bijeen. Zij bespraken de campagneresultaten en deelden de goede praktijken en wettelijke en beleidsmatige oplossingen die tijdens de tweejarige campagne waren vastgesteld, gericht op de uitdagingen van een verouderende Europese beroepsbevolking.

In de plenaire en parallelle vergaderingen werden heel wat waardevolle gesprekken gevoerd. De interactieve peilingen en vraag- en antwoordsessies zorgden ervoor dat het publiek actief bij het gebeuren werd betrokken. De topbijeenkomst was over de hele wereld mee te volgen. Zo konden mensen in veel landen de conferentie via de livestream meevolgen en werd de boodschap breed uitgedragen via sociale media.

Meer info