U kan uw expertise in brandveiligheid delen met een publiek van voorschrijvers, brandweer, preventieadviseurs, wetenschappers, architecten en studiebureaus, gebouwbeheerders, fabrikanten en installateurs. Dien uw presentatie in voor het Fireforum Congres op 20 november 2018.

2 categorieën

Met Wetenschappelijk Onderzoek wil Fireforum een toekomstvisie voorstellen. Welke ontwikkelingen op vlak van brandveiligheid kan men in de toekomst verwachten? Welke nieuwe inzichten zullen onze kijk op brandveiligheid beïnvloeden? (voertaal: Engels)

Met Toegepaste Brandveiligheid zoekt Fireforum de toepassingen van vandaag. Wat is nu “state of the art”? Welke praktische tips kan men geven voor effectievere brandveiligheid? Hoe gaat men in de praktijk om met nieuwe voorschriften of nieuwe technologieën? (talen: Nederlands of Frans)

Deelnemen aan het congres

Maak kennis met innovatieve technologieën en de wetenschappelijke evolutie in de brandpreventie en de brandbestrijding tijdens het congres en beleef de praktijk op dinsdag 20 november 2018 vanaf 8u00 in het Sheraton Brussels Airport Hotel.

Het Fireforum Congres is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor wie geïnteresseerd is in brandveiligheid.

Het programma zal eind september 2018 bekend worden gemaakt.

Exclusief bezoek aan de Brandweerkazerne van de Luchthaven Zaventem

De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de nieuwe brandweerkazerne van de luchthaven met aansluitend een receptie.

Meer informatie

Bezorg uw voorstel ten laatste op 9 september 2018 via info@fireforum.be. Download het inschrijvingsformulier via de Fireforum website: Fireforum Congress - Call for papers (PDF, 637 kB).

Meer info over het congres op de Fireforum portaalwebsite: Fireforum Congress.