Op 18 juni 2024 organiseert Prebes in Kortrijk Prenne 70. Prenne is een terugkerend evenement voor wie actief is in preventie, welzijn, gezondheid of milieu. Tijdens het evenement kan men netwerken, opleidingen volgen en een bezoek brengen aan de vakbeurs.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Prebes: Prenne 70.

Ook de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (FOD Werkgelegenheid) is standhouder op de Prenne.

Breng dus zeker een bezoek aan onze collega’s! Zij kunnen je immers wegwijs maken in onze verschillende handige tools en informatiebronnen voor een veiligere en gezondere werkplek, zoals:

Bekijk ook alvast onze PowerPointpresentatie, die tijdens de dag aan onze stand getoond wordt, met alles wat je moet weten over BeSWIC: Presentatie BeSWIC (PDF, 9,66 MB)

Ook het Belgisch focal point van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) zal aanwezig zijn in het kader van de campagne Veilig en gezond werken in een digitale samenleving. Bezoek zeker onze stand om meer te weten te komen over de campagne!